חרקים הופכים ליותר ויותר שכיחים במאכלים פופולריים בסינגפור, לאחר שאושרו למאכל אדם על ידי סוכנות המזון במדינה ב-2024.

במדינה העשירה הזו יש טרנד קולינרי חדש: חרקים

לסצנת האוכל בסינגפור יש מוניטין ארוך שנים, וכעת סועדים הרפתקנים יכולים לקבל תוספות מרובות רגליים בברים ובשווקים של האי

"יש לזה טעם של גרעיני חמניות" אומר הו אי מינג, הבעלים של דוכן Grains & Leaf השוכן במרתף של מרכז המזון המרכזי בסינגפור. בעודו מדבר הוא שם בפיו צרצר – כאילו היה פופקורן. אני יושבת על שרפרף ובוהה במיכל פלסטיק מלא בצרצרים מיובשים ונטולי רגליים המצופים בביצה ובמלח.

רוצה להמשיך לקרוא חינם?

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

או-

רכשו מינוי וקבלו גישה בלי מוגבלת לכל הכתבות שלנו

משתמשים רשומים?

התחברו לקריאת הכתבה

הרשמה לניוזלטר
חרקים הופכים ליותר ויותר שכיחים במאכלים פופולריים בסינגפור, לאחר שאושרו למאכל אדם על ידי סוכנות המזון במדינה ב־2024. Simon Murrell, Alamy
"יש לזה טעם של גרעיני חמניות" אומר הו אי מינג, הבעלים של דוכן Grains & Leaf השוכן במרתף של מרכז המזון המרכזי בסינגפור. בעודו מדבר הוא שם בפיו צרצר – כאילו היה פופקורן. אני יושבת על שרפרף ובוהה במיכל פלסטיק מלא בצרצרים מיובשים ונטולי רגליים המצופים בביצה ובמלח.

רוצה להמשיך לקרוא חינם?

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

או-

רכשו מינוי וקבלו גישה בלי מוגבלת לכל הכתבות שלנו

משתמשים רשומים?

התחברו לקריאת הכתבה

הרשמה לניוזלטר

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך​

בעלי חיים
מדע
סביבה
היסטוריה ותרבות
טיולים ומסעות
MF4117_240523_000022
NationalGeographic_1217513
התזונה שעומדת במבחן הזמן
על השיש או במקרר? כך תאחסנו פירות וירקות באופן מיטבי
קרפדה על הכוונת

לכו רחוק יותר

הצטרפו לניוזלטר של נשיונל ג'יאוגרפיק וקבלו גישה ל-3 כתבות חינם מדי חודש:

כתובת אימייל זו תשמש אותך להתחברות לאתר ופתיחת 3 כתבות לבחירה מדי חודש

פרטי התקשרות

לשירות הלקוחות של המגזין או בכל ענין ושאלה בנוגע למנוי שלך, נא ליצור איתנו קשר באמצעות טופס יצירת-קשר

או בטלפון 08-9999410

רשומים?

דילוג לתוכן