אחת מההנאות הפשוטות בחיים היא לשאוף את הארומה המשכרת של בזיליקום טרי, או לנגוס בעגבניית שרי בשלה, שזה עתה נקטפה ומתפוצצת ממתיקות וטעם אדמתיים. אבל שמירה על טריות המוצרים המתכלים הללו ברגע שהם מגיעים הביתה היא האתגר האמיתי. מזון טרי שיאוחסן באופן לא נכון עלול להיזרק בסופו של דבר לפח, מה שמהווה בעיה סביבתית עצומה: מדי שנה, יותר משליש מהמזון המגודל בעולם נזרק.
רוצה להמשיך לקרוא חינם?
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.
או-
רכשו מינוי וקבלו גישה בלי מוגבלת לכל הכתבות שלנו