התזונה שעומדת במבחן הזמן

התזונה הים־תיכונית עובדת: קל להתמיד בה, היא מאוזנת וגמישה, ועוזרת למנוע מחלות כרוניות

גם אם אתם לא חובבי חומוס, טאבולה או זיתים, כדאי לתת לתזונה הים־תיכונית הזדמנות. למה? כי כשמדובר בהיררכיה של דפוסי אכילה בריאים, התזונה הים־תיכונית תמיד ניצבת בראש.  ב־2023, U.S.

הכתבה פתוחה למינויים

רוצים לקבל גישה ל3 כתבות בחודש ללא מנוי?

באפשרותך לקרוא 3 כתבות מלאות בחינם בחודש, בהצטרפות לניוזלטר שלנו.

הרשמה לניוזלטר
שולחן עם מאכלים ים תיכוניים טיפוסיים, הכוללים: באבא גנוש, חומוס, פלאפל, פיתה וצזיקי – מטבל יוגורט מלוח ומלפפון שמכיל גם שמן זית, שום, מיץ לימון, מלח ועשבי תיבול. JAD DAVENPORT, NAT GEO IMAGE COLLECTION
גם אם אתם לא חובבי חומוס, טאבולה או זיתים, כדאי לתת לתזונה הים־תיכונית הזדמנות. למה? כי כשמדובר בהיררכיה של דפוסי אכילה בריאים, התזונה הים־תיכונית תמיד ניצבת בראש.  ב־2023, U.S.

הכתבה פתוחה למינויים

רוצים לקבל גישה ל3 כתבות בחודש ללא מנוי?

באפשרותך לקרוא 3 כתבות מלאות בחינם בחודש, בהצטרפות לניוזלטר שלנו.

הרשמה לניוזלטר

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך​

בעלי חיים
מדע
סביבה
היסטוריה ותרבות
טיולים ומסעות
GettyImages-1388452941_3x2
h_22
על השיש או במקרר? כך תאחסנו פירות וירקות באופן מיטבי
קרפדה על הכוונת
הריונות-מדומים

לכו רחוק יותר

פרטי התקשרות

לשירות הלקוחות של המגזין או בכל ענין ושאלה בנוגע למנוי שלך, נא ליצור איתנו קשר באמצעות טופס יצירת-קשר

או בטלפון 08-9999410

דילוג לתוכן