התזונה שעומדת במבחן הזמן

התזונה שעומדת במבחן הזמן

התזונה הים־תיכונית עובדת: קל להתמיד בה, היא מאוזנת וגמישה, ועוזרת למנוע מחלות כרוניות

גם אם אתם לא חובבי חומוס, טאבולה או זיתים, כדאי לתת לתזונה הים־תיכונית הזדמנות. למה? כי כשמדובר בהיררכיה של דפוסי אכילה בריאים, התזונה הים־תיכונית תמיד ניצבת בראש.  ב־2023, U.S.
/*! elementor - v3.21.0 - 30-04-2024 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

רוצה להמשיך לקרוא חינם?

.elementor-accordion{text-align:start}.elementor-accordion .elementor-accordion-item{border:1px solid #d5d8dc}.elementor-accordion .elementor-accordion-item+.elementor-accordion-item{border-top:none}.elementor-accordion .elementor-tab-title{margin:0;padding:15px 20px;font-weight:700;line-height:1;cursor:pointer;outline:none}.elementor-accordion .elementor-tab-title .elementor-accordion-icon{display:inline-block;width:1.5em}.elementor-accordion .elementor-tab-title .elementor-accordion-icon svg{width:1em;height:1em}.elementor-accordion .elementor-tab-title .elementor-accordion-icon.elementor-accordion-icon-right{float:right;text-align:right}.elementor-accordion .elementor-tab-title .elementor-accordion-icon.elementor-accordion-icon-left{float:left;text-align:left}.elementor-accordion .elementor-tab-title .elementor-accordion-icon .elementor-accordion-icon-closed{display:block}.elementor-accordion .elementor-tab-title .elementor-accordion-icon .elementor-accordion-icon-opened,.elementor-accordion .elementor-tab-title.elementor-active .elementor-accordion-icon-closed{display:none}.elementor-accordion .elementor-tab-title.elementor-active .elementor-accordion-icon-opened{display:block}.elementor-accordion .elementor-tab-content{display:none;padding:15px 20px;border-top:1px solid #d5d8dc}@media (max-width:767px){.elementor-accordion .elementor-tab-title{padding:12px 15px}.elementor-accordion .elementor-tab-title .elementor-accordion-icon{width:1.2em}.elementor-accordion .elementor-tab-content{padding:7px 15px}}.e-con-inner>.elementor-widget-accordion,.e-con>.elementor-widget-accordion{width:var(--container-widget-width);--flex-grow:var(--container-widget-flex-grow)}
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.
/*! elementor - v3.21.0 - 30-04-2024 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#69727d;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#69727d;border:3px solid;background-color:transparent}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap{margin-top:8px}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap-letter{width:1em;height:1em}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap{float:right;text-align:center;line-height:1;font-size:50px}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap-letter{display:inline-block}

או-

רכשו מינוי וקבלו גישה בלי מוגבלת לכל הכתבות שלנו

משתמשים רשומים?

התחברו לקריאת הכתבה

הרשמה לניוזלטר
שולחן עם מאכלים ים תיכוניים טיפוסיים, הכוללים: באבא גנוש, חומוס, פלאפל, פיתה וצזיקי – מטבל יוגורט מלוח ומלפפון שמכיל גם שמן זית, שום, מיץ לימון, מלח ועשבי תיבול. JAD DAVENPORT, NAT GEO IMAGE COLLECTION
גם אם אתם לא חובבי חומוס, טאבולה או זיתים, כדאי לתת לתזונה הים־תיכונית הזדמנות. למה? כי כשמדובר בהיררכיה של דפוסי אכילה בריאים, התזונה הים־תיכונית תמיד ניצבת בראש.  ב־2023, U.S.

רוצה להמשיך לקרוא חינם?

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

או-

רכשו מינוי וקבלו גישה בלי מוגבלת לכל הכתבות שלנו

משתמשים רשומים?

התחברו לקריאת הכתבה

הרשמה לניוזלטר

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך​

בעלי חיים
מדע
סביבה
היסטוריה ותרבות
טיולים ומסעות
תנור החמר של בית קרפי ממלא תפקיד מרכזי בארוחות המשפחתיות ומשופע במורשת משפחתית.
אישה מכינה תה מאצ'ה, משקה בוקר פופולרי הזוכה לתשומת לב בזכות היתרונות הבריאותיים שלו. Liudmila Chernetska, Getty Images
על השיש או במקרר? כך תאחסנו פירות וירקות באופן מיטבי
קרפדה על הכוונת
-מדומים

לכו רחוק יותר

הצטרפו לניוזלטר של נשיונל ג'יאוגרפיק וקבלו גישה ל-3 כתבות חינם מדי חודש:

פרטי התקשרות

לשירות הלקוחות של המגזין או בכל ענין ושאלה בנוגע למנוי שלך, נא ליצור איתנו קשר באמצעות טופס יצירת-קשר

או בטלפון 08-9999410

רשומים?

דילוג לתוכן