ההמבורגר הראשון בעולם שגדל במעבדה, בצילום למעלה, הוצג לראשונה בלונדון בשנת 2013. מה שפעם נראה כמו מדע בדיוני צמח לתעשייה של מיליוני דולרים, שיש האומרים שהיא האוכל של העתיד.
עתידה של תעשיית הבשר המתורבת העולמית לוט בערפל. לאחר שביוני 2023 כבר אושרו למאכל מוצרי שתי חברות, ומוצרי עוף מתורבת כבר הופיעו בתפריטיהן של שלוש מסעדות – שתיים בארה"ב ואחת בסינגפור, נראה שהתחום נמצא בימים אלה בצומת דרכים – כאשר מצד אחד נאלצות החברות להתמודד עם עלויות ייצור גבוהות במיוחד, ומצד שני בחוסר יכולת להגדיל את היקף הייצור.
בחודשים האחרונים כל המסעדות שכבר הכניסו את המוצרים לתפריטים, הסירו את המנות וכבר לא מציעות אותן ללקוחות.
הכתבה פתוחה למינויים
להצטרפות למינוימשתמשים רשומים?
להתחברות וקריאה ללא הגבלהרוצים לקבל גישה ל3 כתבות בחודש ללא מנוי?
באפשרותך לקרוא 3 כתבות מלאות בחינם בחודש, בהצטרפות לניוזלטר שלנו.
הרשמה לניוזלטר