אחת מההנאות הפשוטות בחיים היא לשאוף את הארומה המשכרת של בזיליקום טרי, או לנגוס בעגבניית שרי בשלה, שזה עתה נקטפה ומתפוצצת ממתיקות וטעם אדמתיים. אבל שמירה על טריות המוצרים המתכלים הללו ברגע שהם מגיעים הביתה היא האתגר האמיתי. מזון טרי שיאוחסן באופן לא נכון עלול להיזרק בסופו של דבר לפח, מה שמהווה בעיה סביבתית עצומה: מדי שנה, יותר משליש מהמזון המגודל בעולם נזרק.
הכתבה פתוחה למינויים
להצטרפות למינוימשתמשים רשומים?
להתחברות וקריאה ללא הגבלהרוצים לקבל גישה ל3 כתבות בחודש ללא מנוי?
באפשרותך לקרוא 3 כתבות מלאות בחינם בחודש, בהצטרפות לניוזלטר שלנו.
הרשמה לניוזלטר