אם תצאו לטיול במכולת השכונתית, סביר להניח שתמצאו על מדפי המקרר חלב פרה במגוון אחוזי שומן, משלושה אחוזים ועד אחוז בודד, כמו גם גרסאות נטולות לקטוז. גם חלב עיזים וכבשים הופכים יותר ויותר זמינים, וכך גם סוגי חלב צמחיים העשויים משיבולת שועל, סויה, שקדים, קשיו, קוקוס, אורז, בננות או אפונה. מדענים אף מצאו עדויות להפרשות דמויות חלב המיוצרות על ידי חיות שאינן יונקים, מעכבישים ודו־חיים ועד לציפורים.
הכתבה פתוחה למינויים
להצטרפות למינוימשתמשים רשומים?
להתחברות וקריאה ללא הגבלהרוצים לקבל גישה ל3 כתבות בחודש ללא מנוי?
באפשרותך לקרוא 3 כתבות מלאות בחינם בחודש, בהצטרפות לניוזלטר שלנו.
הרשמה לניוזלטר