במהלך מאות שנים פלשו לבלגיה עמים אירופים רבים – לרבות הרומאים, הוויקינגים, הספרדים, הצרפתים, הגרמנים וההולנדים, שהביאו עימם את טכניקות הבישול והמרכיבים האהובים עליהם, אשר אומצו על ידי המקומיים. אך בשונה מהמטבח הצרפתי או ההולנדי, המטבח הבלגי לא השתנה הרבה מאז ימי הביניים. ניתן לראות את ההשפעה הימי־ביניימית – תקופה שבה התרבות הפלמית שגשגה – באופן שבו הבלגים משתמשים בתבלינים, חרדל, חומץ, פירות יבשים ואגוזים, כדי להשיג איזונים עדינים של חמוץ־מתוק ומתוק־מלוח.
רוצה להמשיך לקרוא חינם?
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.
או-
רכשו מינוי וקבלו גישה בלי מוגבלת לכל הכתבות שלנו