כשליש מהמזון המיוצר ברחבי העולם מגיע בסופו של דבר לפח האשפה, משם חלק ניכר ממנו מגיע למזבלות – שם הוא הופך למקור למתאן, גז חממה חזק פי 25 מפחמן דו חמצני. אך עם כל הרצון הטוב להימנע מיצירת אשפה – בכל משק בית תמיד יישארו שאריות מזון. בשביל זה יש פתרון שכמעט כל אחד יכול לעשות: קומפוסטציה.
רוצה להמשיך לקרוא חינם?
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.
או-
רכשו מינוי וקבלו גישה בלי מוגבלת לכל הכתבות שלנו