הממתקים שאנחנו אוכלים, התה שאנחנו שותים, הקרמים שאנחנו משתמשים בהם – סביר להניח שכל אלה מכילים רכיבים מצמחי בר. אמנם רכיבים טבעיים רבים מועילים לצרכנים, אבל האופן שבו מלקטים את הצמחים האלה עלול להזיק למערכות האקולוגיות ולפועלים המלקטים. בדו"ח שיצא לאחרונה מטעם סוכנות של האו"ם, מומחים לצמחים רפואיים חושפים את הסיכונים הנלווים לכמה מהם, כולל אגוז ברזיל, לבונה, חותם זהב, אקציה גאם (גומי ערבי) וליקוריץ.
רוצה להמשיך לקרוא חינם?
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.
או-
רכשו מינוי וקבלו גישה בלי מוגבלת לכל הכתבות שלנו